Vsaďte na kvalitu a styl

Vsaďte na kvalitu a styl

Přesně to vám mohou nabídnout italské značky, které jsou synonymem elegance a originality. Především ženy už neoceňují jenom estetické měřítko, ale také pohodlí, protože se chtějí cítit krásně a zachovat zdraví svým nohám. Italské boty jsou právě takové. Skvěle totiž doplní jakýkoli outfit a vy tak potěšíte samy sebe. Ani cena však nemusí být příliš vysoká, najdete tu i trendy kousky, které si může dovolit i vaše peněženka.

lodičky

Jak si ale správně vybrat
Základní zásadou je především to, že správná obuv musí odpovídat vašim fyziologickým potřebám. Dámská chodidla mají totiž rozličný tvar, proto při výběru je nutné neustále zkoušet i více párů. Musíte se v nich také projít, aby vám prostě padly jako ulité. Vždy zkoušejte obě boty najednou. Někdy se totiž stává, že naše chodidla nejsou naprosto stejná. V zásadě platí vybírat velikost o půl centimetru větší. Prsty by měly mít možnost volného pohybu, aby nedošlo k jejich deformaci. Rozlišujte také, zda je budete nosit ve volném čase nebo pro zvláštní události.
Větší komfort vám pak dopřejí vkládací stélky a ortopedické vložky. Na trhu je dostanete hned v několika verzích a pomohou vám vyřešit i zdravotní problém, který vás dlouho trápí.

modré boty

Jak zajistit delší životnost
Správná údržba a ošetření pomocí speciálních přípravků vám zajistí, že vaše boty budou déle krásné. Například v deštivém počasí se vám vyplatí je častěji střídat. Při nazouvání používejte speciální lžíce, aby se vám nedeformovalo zápatí.
Ženy nejvíce milují společenské lodičky a elegantní kozačky. Ty nosíme asi nejčastěji. Většinou vybíráme bílé, černé a červené, které se hodí snad k čemukoli, co obsahuje náš šatník. V poslední době se těší ale velké oblibě také další barvy například různé odstíny modré či žluté. Jsme totiž s věkem více hravé, jako bychom se vraceli do dob, kdy jsme byly ještě malé holčičky. Ale proč ne? Vždyť nezáleží na fyzickém věku, ale na tom, jak se právě cítí naše duše. Stačí se jen podívat na Italky, které vypadají za všech okolností neuvěřitelně sexy a žensky.

Comments are closed.